Lumimies saatiin kiinni Venäjällä? Uutisvideo ihmetyttää

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Lumimies ja sen olemassaolo on yksi legendaarisimmista taruista, ja lumimiehen olemassalosta onkin käyty kiivasta väittelyä vuosikymmenien ajan. Syksyllä tutkijat löytsivät Venäjältä uutta todistusaineistoa tästä mystisestä taruolennosta, ja nyt lumimies on mahdollisesti saatu ensimmäistä kertaa kiinni.

Venäläisväitteiden mukaan siellä on nyt saatu kiinni kaksimetrinen otus, joka muistuttaa gorillaa, mutta kävelee kahdella jalalla kuin ihminen. Tämä ”lumimies” kuljetettiin paikalliseen eläintarhaan ja viedään sieltä seuraavaksi Moskovaan tutkimuksiin. Televisiouutiset raportoivat saaliista, mutta uutisvideo ei ole kuitenkaan vakuuttanut kaikkia katsojia. Monet nimittäin epäilevät juttua huijaukseksi. Väitteitä epäillään erityisesti siksi, että otuksesta ei esitetty lainkaan lähikuvia, joita olisi ollut helposti saatavissa. Myös lumimiehen liikehdintää on pidetty epäilyttävänä.


Kuva: POCCHR1

Venäjällä tehtiin jo aiemmin tarkka havainto yli kaksimetrisestä lumimiehestä, joka oli joutua myös satimeen. Paikallisten karjaa tappanut olento onnistui kuitenkin tuolloin pääsemään karkuun, ja sittemmin sen majapaikka löydettiin paikallisesta luolasta Kemerovon kaupungin liepeiltä. Paikallisen tutkijan mukaan alueella elää jopa 30 lumimiestä.

Uusimmat