Erikoinen sattuma – kaksoset syntyivät eri päivinä ja eri vuosina

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin ympäri maailmaa vietettiin riehakkaasti vuoden vaihtumista, kun vuosi 2011 sai antaa tilaa vuodelle 2012. Samaan aikaan eräs amerikkalainen pariskunta oli kuitenkin juhlimisen sijaan sairaalassa synnyttämässä. Stephanie Peterson odotti kaksosia, joiden syntymäajoista tuli varsinainen yllätys.

Petersonin kaksosista ensimmäinen, poika nimeltä Beckett, tuli nimittäin maailmaan 31.12.2011 kello 18.40, mutta synnytys oli vielä kaikkea muuta kuin ohi. Toinen kaksosista, tyttö nimeltä Freya, halusi nimittäin viettää äidin vatsassa huomattavan pitkään veljeään kauemmin. Häntä saatiin nimittäin odottaa vielä 18 tunnin ajan.

Kuva: Hennepin County Medical Center

Sisko pääsi lopulta maailmaan vasta veljeään seuraavana vuonna. Hän nimittäin halusi eri syntymäpäivän kuin veljensä ja suostui syntymään 1.1.2012 kello 12.26. Poika oli Hennepin County Medical Center -sairaalan vuoden 2011 viimeinen syntynyt lapsi ja tyttö taas vuoden 2012 ensimmäinen syntynyt lapsi. Asiasta kertoi sairaala verkkosivuillaan.