AnnaLynne McCordin intiimi hetki meni liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori näyttelijätär AnnaLynne McCord nousi kuuluisaksi 90210-nuorisosarjan menestyksen myötä. Nykyään kaunotar onkin Hollywoodin seuratuimpia tähtiä ja pysyttelee tiiviisti otsikoissa esimerkiksi bikinikuvien merkeissä. 24-vuotias AnnaLynne sai taannoin paparazzien jakamattoman huomion 90210-nuorisosarjan kuvauksissa.

Nyt AnnaLynne on kuherrrellut avoimesti rannalla Dominic Purcellin kanssa. Suomalaisille erityisesti Pako-hittisarjasta tutuksi tullut Purcell oli ottanut mukaan rantalomalle tyttärensä, joka ikuisti isänsä hellät hetket kuviksi. Samaan aikaan paparazzit tallensivat tilanteen.

Atlantassa varttunut AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. AnnaLynne näyttelee suositussa televisiosarjassa koulun kuningatarta Naomia. Tähden suhdekiemuroita on myös seurattu tiiviisti viihdelehdissä. Hän on muun muuassa deittaillut Twilight-tähti Kellan Lutzin kanssa. Nykyään hän viihtyy Pako-sarjasta tutun Dominic Purcellin käsipuolessa.