Pamela Anderson shoppaili pelkässä t-paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson sai viime vuonna tunnustusta, kun eläinsuojelujärjestö PETA valitsi hänet Vuoden 2010 henkilöksi. Anderson on ollut aktiivisesti mukana eläinsuojelutyössä esimerkiksi poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.

Nyt 44-vuotias povipommi on ikuistettu shoppailemassa Los Angelesin liepeillä Malibussa. Neitokaisen shoppailuasu ei ollut kuitenkaan aivan tavallinen, sillä hän näytti pukeutuneen ainoastaan suureen t-paitaan. Myös ilman kenkiä ruokaostoksensa tehnyt neitokainen ei kuitenkaan itse näyttänyt tilannetta ihmettelevän.





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News

Pamela Anderson suuntasi äskettäin Britannian Big Brother -taloon yhdessä neljäntoista taviksen kanssa. Isoveli antoi poikkeuksellisesti julkkisasukkaalle oman henkilökohtaisen makuuhuoneen, joten povipommi ei nukkunut samassa huoneessa muiden asukkaiden kanssa. Kaunotar vietti talossa vain viikonlopun, mutta pikavisiitti ehti saada varsinaiset asukkaat sekaisin. Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa.