Poliisi antoi sakot ja pyysi treffeille – ei mennyt kuin elokuvissa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa Hollywood-elokuvissa nainen ihastuu hänet pysäyttäneeseen poliisiin. Usein tällaisissa tilanteissa poliisi jättää sakkolapun kirjoittamatta ja päästää naisen huomautuksella. Nyt eräs amerikkalainen tapaus on osoittanut, että tosielämässä tilanteet menevät usein hieman toisella tavalla.

Chicagolainen nainen ajoi ylinopeutta ja jäi poliisin haaviin. Konstaapeli kirjoitti naiselle rikkomuksesta 132 dollarin sakot, joten romantiikka oli tilanteesta kaukana. Sakkolapun kirjoittamisen jälkeen poliisi meni menojaan, mutta tilanne sai myöhemmin jatkoa. Poliisi jäljitti nimittäin naisen asunnon sakkolapun avulla ja pyysi naista treffeille kanssaan, Daily Mirror uutisoi.

Mies jätti naisen auton tuulilasiin viestin, jossa ilmoitti että hänen tarjoamansa illallinen on vähintä mitä hän voi tarjota. Nainen ei ollut kuitenkaan aivan samaa mieltä asiasta ja torjui treffipyynnön. Romanttisen illallisen sijaan nainen teki poliisista rikosilmoituksen, sillä poliisin rekistereiden käyttäminen yksityisiin tarkoituksiin on jyrkästi kielletty.