Puhelinoperaattori mokasi: 11-vuotiaalle tytölle tulvii seksipuheluita

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadassa asuva yksitoistavuotias tyttö on joutunut hämmentävään tilanteeseen, kun hänen uuteen kännykkäänsä tulvii seksipuheluita. Hän otti uuden puhelinliittymän, mutta sai pian huomata, että sama puhelinnumero oli aiemmin ollut käytössä seuralaispalvelulla.

Julian ja Gillian Luke ostivat tyttärelleen joululahjaksi kännykän ja ottivat siihen myös uuden liittymän. Jo aamuyöllä puhelin alkoi soida lähes taukoamatta, kun ensimmäinen puhelu tuli jo kello kolmelta yöllä. Soittajat ovat miehiä, jotka hakevat seksiseuraa. Tytön isä kertoi Daily Mail -lehdelle vastanneensa erääseen puheluista, jolloin soittaja oli ilmoittanut olevansa kiinnostunut ”puolesta tunnista”.

Vanhemmat saivat pian selville, että aiemmin sama numero on ollut käytössä Discreetly Intimate -nimisellä seuralaispalvelulla, joiden asiakkaat soittavat edelleen samaan numeroon, The Toronto Star -lehti uutisoi. Tytön puhelinnumero löytyy edelleen useilta verkkosivustoilta, vaikka seuralaispalvelu on jo lopettanut toimintansa. Virheen tehnyt operaattori Bell Mobility kieltäytyi purkamasta puhelimesta ja liittymästä tehtyä kolmen vuoden sopimusta. Lisäksi paikallisen liikkeen esimies kieltäytyi keskustelemasta asiasta ja löi tytön isälle luurin korvaan.