Jessica Simpsonilla valtava vauvamasu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan. 31-vuotias laulaja on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa, ja hän on pysytellyt tiiviisti julkisuudessa raskaudestaan huolimatta.

Viimeisillään raskaana oleva Simpson on nyt osallistunut NBC Universalin julkkisjuhliin Kalifornian Pasadenassa. Samalla hän esitteli valtavaa vauvamasuaan kuvaajille.





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News

Aiemmin tällä viikolla Jessica kertoi Twitter-blogissaan haluavansa näyttää synnytyksensä jälkeen yhtä kiinteältä kuin Jessica Alba. Kommentista otettu Alba vastasi Simpsonille kiittämällä tätä ja kehumalla laulajaa suloiseksi. Neljä kuukautta sitten synnyttäneestä Jessica Albasta on tihkunut viime aikoina paljon tuoreita bikinikuvia julkisuuteen.

Simpson puolestaan on todennut raskautensa tehneen hänestä isomman kuin koskaan. Laulaja tuntee kuitenkin olevansa sinut vartalonsa kanssa. Poptähti Jessica Simpson oli naimisissa laulaja Nick Lacheyn kanssa kolmen vuoden ajan. Kaunotar on paljastanut menettäneensä neitsyytensä silloiselle aviomiehelleen, sillä hän varjeli koskemattomuuttaan avioliittoa varten.