Playboy-kaksoset tarjosivat silmänruokaa Big Brotherissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä, realitysarjasta ja glamour-mallikuvista Yhdysvalloissa tunnetuksi tulleet kaksossiskokset Kristina ja Karissa Shannon parhaillaan mukana Britannian julkkisten Big Brother -tuotantokaudella.

Nyt Playboy-kaksoset ovat lunastaneet tuotantoyhtiön odotukset ja tarjonneet katsojille silmänruokaa ja kohupaljastuksia. Neitokaiset ovat nimittäin ensi tilassa riisuneet itsensä bikineille. Katso kuvat tästä. Samalla he ovat paljastaneet muille asukkaille mystisen Playboy Mansionin tapahtumia. Siskokset kertoivat, että tytöt kävelevät talossa usein alastomana ja että maineikkaissa Playboy-juhlissa harrastetaan myös seksiä.

22-vuotiaat kaksoset Kristina ja Karissa Shannon tulivat tunnetuiksi viimeistään kun he seurustelivat molemmat samaan aikaan Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa vuonna 2008. Suhteen myötä he pääsivät mukaan myös suosittuun The Girls Next Door -realitysarjaan. Vuonna 2008 siskokset pidätettiin epäiltynä kotibileissä tapahtuneesta pahoinpitelystä. Syyskuussa 2010 kuvia Karissan ja hänen poikaystävänsä Sam Jonesin kotipornovideosta julkaistiin verkossa.