Teini-ikäinen lesbokaunotar Miss California USA -kisoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksuaalisten vähemmistöjen oikeudet olivat viime vuonna runsaasti esillä Yhdysvalloissa, ja nyt ne on noteerattu myös missikisoissa. Miss California USA -kisoissa on nimittäin kisan 60-vuotisessa historiassa ensimmäistä kertaa mukana myös avoimesti lesboja kaunottaria, Mollie Thomas ja Jenelle Hutcherson.

19-vuotias Thomas edustaa missikisoissa julkkisten asuttamaa Länsi-Hollywoodin kaupunkia ja 26-vuotias Jenelle Hutcherson edustaa puolestaan Long Beachia. Kilpailun sääntöjen mukaan missikisaan eivät saa osallistua naiset, jotka ovat saaneet lapsen tai ovat joko naimisissa tai eronneet. Molemmat lesbonaiset kertoivat LA Times -lehdelle, että kilpailun järjestäjät pyysivät heitä mukaan esikarsintoihin.

– Haluan olla roolimalli ja antaa inspiraatiota muille. Edustan kilpailussa tasa-arvoa ja käytän tämän tilanteen seksuaalivähemmistöjen oikeuksien nostamiseksi esiin, Mollie Thomas kommentoi osallistumistaan.Kuva: Facebook

Uusimmat