Miehet jotka vihaavat naisia -tähti Noomi Rapace oksensi kuvausten päätyttyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen televisiossa nähtiin ensimmäinen osa Miehet jotkat vihaavat naisia -menestyselokuvan alkuperäisestä ruotsalaisesta versiosta. Nyt leffan päähenkilöä esittävä Noomi Rapace on paljastanut voineensa pahoin, kun elokuvan kuvaukset saatiin viimein valmiiksi.

Saman elokuvan Hollywood-versio puhuttaa parhaillaan ympäri maailmaa, mutta myös alkuperäinen ruotsalainen versio kiinnostaa maailmalla. Samalla myös Noomi Rapace on saanut osansa huomiosta. Hänelle kuvaukset eivät kuitenkaan olleet ruusuilla tanssimista. Kuvausten jälkeen hän ei suostunut edes nostamaan maljaa roolihahmolleen.

– Olin loppu. Olin todella täynnä hänen roolihahmoaan. Annoin rooliin kaikkeni enkä nähnyt mitään syytä miksi olisin tehnyt sen vielä uudelleen. Miksi minun olisi pitänytkään? Olimme tehneet elokuvaa vuoden ajan ja viimeisen kuvauspäivän jälkeen tuottaja tuli ja tarjosi minulle shampanjaa. Muut halusivat juhlia, mutta menin vessaan ja oksensin. Tuntui kuin olisin yrittänyt päästä eroon roolihahmosta, Noomi Rapace kertoi STV-verkkojulkaisulle.

Uusimmat