Benji-hyppy karmeasti pieleen – vapaassa pudotuksessa alas asti

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin benji-hypyt ovat monien suosikkeja erityisesti kesäaikaan, kun festivaaleilla voi tätä extreme-urheilua harrastaa. Täällä vakavammilta onnettomuuksilta on säästytty, mutta maailmalla sellaisia raportoidaan useita vuodessa. Nyt eräs tapaus on saanut maailmanlaajuista huomiota.

Afrikassa lomaillut naisturisti sai nimittäin kokea karmaisevimman mahdollisen kokemuksen, kun hänen benji-hyppynsä meni pahasti pieleen. Naru nimittäin katkesi kesken 111 metriä korkean lennon ja nainen hyppäsi vapaassa pudotuksessa alas saakka. 22-vuotias australialainen Erin Langworthy putosi alla virtaavaan ja krokotiileja vilisevään jokeen pää edellä. Hän selvisi vakavasta onnettomuudesta hengissä kyettyään uimaan rantaan benji-köysi yhä jaloissaan.Kuva: YouTube

Uusimmat