Lentoyhtiö hukkasi Apocalyptican soittimet Meksikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten sellorokkareiden muodostama Apocalyptica sai taannoin kunnian esiintyä yhdessä Metallica-yhtyeen kanssa rockjätin 30-vuotisjuhlissa legendaarisella Fillmore-klubilla San Franciscossa. Nyt yhtyeen Meksikon kiertue on käynnistynyt ikävissä merkeissä.

Apocalyptica kertoo, että American Airlines hukkasi lennolla yhtyeen tekniset välineet ja kaiken lisäksi myös arvokkaat soittimet. Guadalajarassa yhtye onnistui esiintymään lainasoittimilla, mutta omat ovat edelleen kateissa. Tähän mennessä tavarat ovat olleet kateissa jo yli vuorokauden ajan, eikä niiden löytymisestä ole takeita.

Apocalyptican maailmanlaajuinen ura alkoi vuonna 1996 debyyttialbumin Plays Metallica by Four Cellos julkaisulla. Yhtye on sen jälkeen kehittänyt ainutlaatuista tyyliään omalla materiaalillaan ja niittänyt menestystä Suomen lisäksi myös kansainvälisesti. Erityisen suosittu Apocalyptica on ollut Etelä-Amerikassa.