Järkyttävä video: Japanilaiset teurastavat avuttomia delfiinejä

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Delfiinit kuuluvat älykkäimpien eläinten joukkoon ja ne pitävät usein ihmisille seuraa esimerkiksi purjehduksilla. Delfiinien tiedetään myös pelastaneen onnettomuuksiin joutuneita ihmisiä hukkumiselta. Japanilaiset eivät kuitenkaan kunnioita näitä älykkäitä eläimiä, vaan teurastavat niitä sumeilematta.

Nyt verkossa on julkaistu uusi video, jossa japanilaiset kalastajat teurastavat kokonaisen delfiiniparven. Videolla delfiinit ajetaan ensin veneillä satimeen ja sen jälkeen niiden ympärille levitetään verkko. Sieltä väsyneet delfiinit noukitaan yksi toisensa jälkeen tapettavaksi pitkillä veitsillä. Tämä surmaamistapa tuli tutuksi The Cove -dokumentista, joka kuvattiin aikoinaan tällä samalla paikalla.Kuva: YouTube

www.savejapandolphins.com

Kerroimme aiemmin kuinka japanilaiset jäivät kiinni tuhansien viattomien delfiinien vuosittaisesta joukkoteurastuksesta, kun The Cove -dokumenttielokuva paljasti karmaisevan totuuden sikäläisestä delfiinibisneksestä. Katso dokumentin traileri tästä. Louie Psihoyosin ohjaama ja Oscar-palkittu dokumentti aiheutti aikoinaan järkytystä ympäri maailmaa, mutta japanilaiset ovat siitä huolimatta jatkaneet delfiinien silmitöntä tappamista. Alla toinenkin tuore video tappamisesta.

Erityisesti monet amerikkalaiset totesivat Japanin taannoisen maanjäristyksen ja tsunamin jälkeen, että luonnonmullistukset olivat jumalallinen kosto Pearl Harborista ja delfiinien teurastuksesta. Näiden tapahtumien valossa mielipiteet ymmärtää hyvin.

Uusimmat