Ällistyttävä mainosmoka Japanissa: ”Vi*un ALE!”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on parhaillaan käynnissä perinteiset tammialet, kun lähes jokaisen kaupan mainokset ja näyteikkunat huutavat alennusmyyntiä. Japanissa tilanne on sama, mutta siellä on otettu käyttöön hieman rajummat keinot. Erään tavaratalon alennusmyynti hämmentää nimittäin ainakin länsimaalaisia turisteja.

Nyt Japan Subculture -blogi on nyt julkaissut valokuvan, jossa Osakan suurkaupungissa sijaitsevan tavaratalon seinällä nähdään suurikokoiset mainosjulisteet, joissa lukee ”Fuckin’ SALE, 20 % off”.

Kuva: Japan Subculture

Japanilaisten englanninkielen heikossa taidossa on tainnut tulla hienoinen väärinymmärrys suurta ja massiivista tarkoittavan sanan kohdalla. Kampanjasta kertoi ensimmäisenä kuvan kanssa Jake Adelsteinin ylläpitämä Japan Subculture -blogi. Asiasta uutisoi Gawker.