Idols-punkkari paljasti pahimman inhokkinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-ohjelmassa nähtiin äskettäin Vaasan koelaulujen antia, joka ylitti monien ennakko-odotukset. Yksi vaasalaisista yllättäjistä oli punk-laulaja Mika Perttula, joka pääsi kisassa myös jatkoon. Nyt Staran Chaos Tube on tiedustellut miehen kuulumisia.

Haastattelussa 20-vuotias Mika Perttula kertoi kuulumisiaan ja sen lisäksi paljasti myös pahimman inhokkinsa. Hän nimittäin kertoi inhoavansa erityisesti erästä luonnossa hyvin yleistä ötökkää.

– HÄMÄHÄKKEJÄ! Perttula totesi.

Tulevaa teatteriviikonloppuna laulajalupaus odottaa jo innokkaasti, sillä hänen mukaansa luvassa on jälleen liiallista jännitystä. Usein kisan tässä vaiheessa jännityksen takia myös kappaleiden sanat unohtuvat. Mika on kuitenkin luottavaisin mielin.

– Riippuu tietysti biisistä.. Mutta on ollut sellaisiakin tilanteita, että keikkaan viikko aikaa ja uusia biisejä esim 4 ja pitäny ne sitten opetella, Mika Perttula kertoi.