Suosikkikoomikko virtsasi Tom Cruisen talon edessä – uskomaton syy paljastui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen näyttelijä-koomikko Seth Rogen nousi tähdeksi näyteltyään pääosaa Paksuna-elokuvassa näyttelijätär Katherine Heiglin rinnalla. Myös Superbad-elokuvasta tuttu naurattaja onkin sittemmin lukuisten elokuvarooliensa myötä noussut yhdeksi Hollywoodin suosikkinäyttelijäksi.

Vasta-avioitunut Rogen kertoi äskettäin, ettei hän ole vielä valmis perustamaan perhettä Lauren-vaimonsa kanssa. Nyt 29-vuotias Rogen paljasti virtsarakkonsa pettäneen taannoin supertähti Tom Cruisen talon edustalla. Suosikkikoomikko nimittäin pissasi autossaan pulloon ennen kuin hän meni sovittuun tapaamiseen Cruisen kanssa.

– Saavuin paikalle 20 minuuttia liian aikaisin. En kehdannut mennä liian aikaisin Cruisen kotiin ja pyytää lupaa käydä vessassa. En ollut koskaan tavannut häntä, joten päätin virtsata pulloon ennen tapaamista, Rogen kertoi Access Hollywood -sivuston mukaan.

Rogenin mukaan virtsantäyteinen tapaus tapahtui neljä vuotta sitten. Suosikkikoomikon mukaan edes moni hänen kavereistaan ei ole kuullut tarinaa vaietusta ”virtsa-välikohtauksesta”. Näyttelijä kertoi, että koko juttu ja sen muisteleminen naurattaa häntä nykyään.

Komediatähti on puhunut avoimesti julkisuudessa kannabiksen käytön puolesta. Äskettäin tuottajanakin toimiva Seth Rogen ihmetytti paljastamalla polttelevansa pilveä töissä. Hän kertoikin käyttävänsä huumeita elokuvia kirjoittaessaan. Rogenin mukaan se auttaa häntä elokuvien vaativassa luomisprosessissa.