Maailman seksikkäin mies paljasti rakkautensa kohteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäisen Kauhea kankkunen -elokuvan myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Bradley Cooper on yhdistetty viime aikoina romanttisessa mielessä Avatar-kaunotar Zoe Saldanaan. Hollywoodin tuorein julkkispari ei ole kuitenkaan kommentoinut seurusteluhuhuja julkisuudessa.

Bradley Cooper paljasti äskettäin haastattelussa olleensa melkoinen naistenmies taannoisina kouluvuosinaan. Nyt 36-vuotias maailman seksikkäimmäksi mieheksi äänestetty Cooper avautui eräästä rakkauden kohteestaan. Näyttelijä nimittäin kertoi rakastavansa erityisen paljon terapiaistuntoja. Tähti kertoi käyvänsä terapiassa, koska hän uskoo sen kasvattavan häntä ihmisenä.

– Voi herranjumala, rakastan terapiaa. En käy terapiassa minkään kriisin takia, vaan siksi, että uskon sen kasvattavan minua ihmisenä, Cooper kertoi Celebs On Sunday –lehdelle.

Cooper kertoi myös, ettei juurikaan pidä ”hulluista treeniputkista”. Näyttelijä nimittäin joutui taannoin noudattamaan tiukkaa dieettiä ja kunto-ohjelmaa The A-Team –elokuvaansa varten. Vaikka tähti piti treenatusta ja lihaksikkaasta vartalostaan, hän ei pystyisi jatkuvasti kuntoilemaan yhtä raskaasti.

Bradley Cooper kertoi joutuneensa äskettäin shokkiin kuultuaan seksikkäimmän miehen tittelistään. Näyttelijähurmurin mielestä hän nimittäin näyttää joskus karmivalta. Tähden mielestä oli kuitenkin hienoa, että titteli nimettiin miehelle, joka ei ole malli. Bradley kertoi pitävänsä maineikasta voittoaan vitsinä ja hän toivoo, ettei titteli muuta asioita.