Kohukuvat julki: Käyttääkö Rihanna tässä kuvassa huumeita?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna valittiin viime vuonna maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Tänä vuonna neitokainen tullaan näkemään Battleship-toimintaelokuvassa, joka perustuu perinteiseen Laivanupotus-peliin. Äskettäin elokuvan traileri julkaistiin Youtube-palvelussa.

Nyt Rihanna on jälleen uuden kohun keskiössä, kun hänet nähdään paparazzikuvissa polttamassa ilmeisesti itse käärittyä ”tupakkaa”. Amerikkalaisissa viihdelehdissä tapausta on ihmetelty laajasti ja Rihannan tupakkaa on epäilty itse käärityksi huumesätkäksi. Varmuutta asiasta ei kuitenkaan ole, mutta monien mielestä laulajatähti myös näyttää hieman tavallista raukeammalta.





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News

Taannoin viihdelehdissä kerrottiin Rihannan lämmittelevän välejään ex-poikaystävänsä Chris Brownin kanssa. Brown pidätettiin vuonna 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä. Sairaalakuntoon tuolloin tyttöystävänsä hakannut R&B-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.