Reese Witherspoon rohkeassa juhla-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon joutui äskettäin auton ruhjomaksi juoksulenkillään. 84-vuotias nainen töytäisi autollaan suojatietä ylittänyttä näyttelijätärtä, joka kiidätettiin sairaalaan. Kahden lapsen äiti selvisi rytäkästä pienillä vammoilla ja säikähdyksellä.

Viime aikoina näyttelijäkaunotar on kuvattu pariinkin otteeseen ulkoilemassa liian kireissä trikoissa, jotka ovat aiheuttaneet niin sanotun kamelinvarvas-efektin. Viikonloppuna Reese osallistui Los Angelesissa Golden Globe -gaalaan, jossa hän poseerasi punaisella matolla Zac Posenin iltapuvussa. Asun yläosa oli varsin antava, sillä se nosti Reesen rintamuksen kuin tarjottimelle.



Kuva: Splash News



Kuva: Splash News

Walk the Line -elokuvasta parhaan naispääosan Oscarin vuonna 2005 voittanut Reese Witherspoon on naimisissa Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa. Näyttelijäkaunottarella on kaksi lasta aiemmasta avioliitostaan näyttelijä Ryan Philippen kanssa. Äskettäin tänä vuonna vihityn pariskunnan uutisoitiin kiinnostuneen ostamaan Brad Pittin hulppean 13 miljoonan dollarin ökykodin Malibusta.