Tytär seuraa äidin jalanjälkiä – äiti opettaa 16-vuotiasta strippaamaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet vanhemmat toivovat, että heidän lapsensa seuraisivat ammatillisessa mielessä heidän jalanjälkiään, ja usein näin käykin. Aivan kaikki eivät kuitenkaan ole sitä mieltä. Nyt eräs tapaus ihmetyttää myös ulkopuolisia, sillä kyseessä on stripparina työskennellyt perheenäiti Annette Edwards.

Perheessä on kymmenen lasta, joista yksi on 16-vuotias teini-ikäinen tytär. Hänen äiti haluaisi seuravan omaa uraansa stripparina. Hänen mukaansa tässä suunnitelmassa ei ole mitään ongelmia, joten äiti opettaakin jo nyt tytärtään Paige Edwardsia strippaamaan. Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan tytär on poseerannut jo nyt myös eroottissävyisissä valokuvissa, joista ensimmäiset ikuistettiin tyttären ollessa 14-vuotias.

Äiti kertoi lehdelle tyttärensä halunneen seurata hänen jalanjälkiään jo kymmenvuotiaasta saakka. Tähän mennessä tytär on tienannut tulevalla ammatillaan 2.500 euroa. Suunnitelmissa on äidin tavoin silikonirinnat, kasvonkohotus ja monia muita operaatioita. Tytär aikoo poseerata yläosattomissa heti täytettyään 18 vuotta. Hänen unelmansa olisi poseerata Playboy-lehdessä.