Amy Childs on kuin ihmis-Barbie

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Amy Childs lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on noussut seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Äskettäin hänet kiinnitettiin myös Ultimo-merkin alusvaatemalliksi.

Nyt Amy on kuvattu kollegansa Harry Derbidgen kanssa Lontoon yöelämässä. Näky ei ollut kovin mairitteleva, sillä Amy muistutti lähinnä ihmis-Barbieta eikä Harrykaan ollut kovin kaukana Kenistä.





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News

Realitysarjan tumma kaunotar ikuistettiin vuodenvaihteessa nauttimassa olostaan kylmän Britannian sijaan hieman lämpimimmissä oloissa Espanjassa. Matkaseurana hänellä oli veljensä Will. Sittemmin Amy poseerasi yhdessä poptähti Peter Andren kanssa. Andren Twitter-blogissa julkaistussa yhteiskuvassa Childs istui laulajan selässä.

20-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkaa syyskuussa 2011.