Bruce Jennerin kasvoista leikattiin syöpäkasvain

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen isäntä Bruce Jenner nousi taannoin kuuluisaksi huippu-urheilijana, mutta nykyään Kardashianien julkkisklaanin isähahmo on otsikoissa lähinnä kauneusleikkaustensa merkeissä.

Hollywoodin tyyliin Jenner ei ole nimittäin suostunut ikääntymään tyylikkäästi, vaan sen sijaan hän on käynyt korjailemassa kasvojaan useilla kauneusleikkauksilla. Nyt 62-vuotiaan julkkisisukin kasvot aiheuttivat ihmetystä Los Angelesin Staples-areenalla. Jennerin kasvoissa nimittäin oli pitkä arpi, joka tuli syöpäkasvaimen poiston yhteydessä.

Televisiotähti Kris Jennerin kanssa naimisissa olevan Brucen kasvot näyttivät todella kireiltä ja luonnottomilta. Brucen hymy näytti myös melko väkinäiseltä ja tuskallisen oloiselta. Pariskunta oli kannustamassa Khloe Kardashianin aviomiehen Dallas Mavericks -koripallojoukkuetta.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.