Cheek palasi – Jussi ja Saana Parviainen saavat huutia

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin miesartisteihin lukeutuva hiphop-tähti Cheek julkaisee uutta musiikkia yli vuoden tauon jälkeen. Uusi single Pyrkiny vähentää sai ensisoittonsa eilen. Biisillä on mukana myös räppäri Spekti, jonka osuuden aikana sivalletaan myös kohuttua kotimaista julkkisparia.

– Just kun Jussi, jonka vaimoa Lothar nussi, Spekti riimittelee.

– Biisiin voi suhtautua kepeästi tai sitten ymmärtää rivien välistä mitä siinä todella sanotaan, Cheek toteaa kappaleensa lyriikoista.

– Single on hyvä maistiainen siitä mitä on luvassa. Albumi heijastelee viime vuotta, jonka aikana lyriikat ovat syntyneet, artisti kertoi.

Uusi albumi julkaistaan huhtikuussa. Albumin linja pysyy tunnistettava Cheekkinä. Uuden albumin myötä Cheek perusti levy-yhtiö Liiga Music Oy:n. Yhteistyö kumppanina toimii Warner Music Finland. Cheekin kiertue alkaa 2. helmikuuta.