Poptähden itsemurha epäonnistui – suljettiin psykiatriselle osastolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Sinead O’Connor nousi supersuosioon 90-luvun alussa, kun hänen Nothing Compares 2 U -kappaleensa nousi jättihitiksi ja muodostui lopulta ikivihreäksi slovariklassikoksi. Sinead O’Connor paljasti viime viikolla yrittäneensä kuluneen viikon sisällä kaksi kertaa itsemurhaa muun muuassa yliannostuksella.

Sinead on kärsinyt viime aikoina avio-ongelmista neljännen aviomiehensä Barry Herridgen kanssa. Pariskunnan kohututtu pika-avioliitto päättyi eroon vain 16 päivän jälkeen, mutta sittemmin jatkui, päättyi uudelleen ja taas jatkui. Itsemurhayritys tapahtui samaan aikaan kun artisti pyysi verkossa saada mielenterveydellistä apua.

Nyt hän on apua myös saanut, sillä laulaja on viety sairaalan psykiatriselle osastolle. Hän itse kertoi asiasta Twitter-blogissaan ja vihjasi olevansa ”tutkan alapuolella” jopa useita viikkoja. Tilanteeseen selvästi tyytyväinen Sinead pyysi etteivät hänen faninsa huolestuisi tilanteesta.

45-vuotias Sinead O’Connor julkaisi ensimmäisen listoille nousseen Mandinka-nimisen singlensä vuonna 1988, mutta vasta kaksi vuotta myöhemmin julkaistu Nothing Compares 2 U rikkoi potin ja nousi muiden muassa Britannian singlelistan ykköseksi. Sittemmin singlet nousivat parhaimmillaan enää hädin tuskin Top 20 -listalle ja Sinead jäi yhden hitin ihmeeksi.