Katy Perry on nyt myös seksikäs pelihahmo – tältä se näyttää

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittua The Sims -peliä on myyty maailmanlaajuisesti yli 70 miljoona kappaletta ja se onkin historian myydyin PC-peli. Simulaatiopelin jatko-osa The Sims 3 myi ensimmäisellä viikolla 1,4 miljoonaa kappaletta. Peleihin on myös suunniteltu lukuisia erilaisia lisäosia.

Nyt poptähti Katy Perry on kiinnitetty The Sims 3 -pelin lisäosan päätähdeksi. Perry tähdittää nimittäin kuuluisan pelin Showtime Katy Perry -lisäosaa. Poptähti kertoi olevansa todella innoissaan pelin tähteydestä, sillä hän paljasti fanittavansa supersuosittua elämäsimulaatio-peliä.

– Olen aina ajatellut, miltä näyttäisin sarjakuvahahmona. Nyt olenkin Sim! Perry kertoi The Daily Mail -lehden mukaan.

Poptähden yksityiselämä on parhaillaan riekaleina, sillä hän on keskellä eroprosessai aviomiehensä kanssa. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Perry on aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa. Poptähti kommentoi äskettäin erokohua Twitter-blogissaan ja kiitti muun muuassa fanejaan tuesta ja rakkaudesta.