Lindsay Lohan ilman rintaliivejä oikeussaliin – tarvitsi poliisivartion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Lindsay Lohan poseerasi äskettäin alastomana maineikkaassa Playboy-miestenlehdessä. Hänen tiedetään saaneen mallikeikastaan miljoonan dollarin palkkion. Lehti menikin kauppojen hyllyiltä kuin kuumille kiville.

Nyt Lohan on kuvattu saapumassa Los Angelesin tuomioistuimeen. Lohan asteli paikalle poliisivartiossa neljän konstaapelin kanssa. Hän oli pukeutunut tiukkaan vaaleansiniseen paitaan, jonka alle hän ei ollut pukenut lainkaan rintaliivejä.





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News

Pari viikkoa sitten 25-vuotiaan neitokaisen kerrottiin saaneen mahdollisesti hänen uransa pelastavan elokuvaroolin. Lindsayn nimittäin uskotaan näyttelevän legendaarista naistähteä Elizabeth Tayloria elokuvassa Elizabeth & Richard: A Love Story. Se olisi Lindsayn ensimmäinen roolityö sitten vuoden 2010 Machete-elokuvan.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Julkkistähden tapauksen tuomari vaati oikeudenkäynnissä, että kaikki määrätyt terapiasessiot ja yhdyskuntapalvelut tulee olla suoritettuna 29. maaliskuuta mennessä. Jos Lindsay ei hoida määräyksiä, hänet passitetaan suoraan vankilaan 270 päiväksi.