Suomalainen teinisensaatio Robin ylitti haamurajan – näin Hitler kommentoi

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessa on parin viime päivän ajan kohistu uudesta teinitähdestä, joka on 13-vuotias Robin. Hänen ensimmäinen kappaleensa Frontside Ollie ja sen musiikkivideo on villinnyt erityisesti nuoria tyttöjä siihen malliin, että videota katsottiin parissa päivässä jo yli miljoona kertaa.

Robinin esikoissingle on jakanut sekä positiivisia että negatiivisia mielipiteitä. Verkossa on julkaistu jo useita sketsejä teinitähden hittikappaleesta. Yksi niistä on parodiavideo, jossa nähdään miten Adolf Hitler reagoi kuultuaan Suomen Justin Bieberin maineen saaneen Robinin tuotantoa. Video ei ole tarkoitettu tiukkapipoisille, mutta silti se osoittaa, että teinisensaatio ei ole kaikkien suomalaistenkaan mieleen.

Yläasteen seitsemättä luokkaa käyvä Robin harrastaa musiikin lisäksi purjehdusta, skeittausta ja laskettelua. Viime päivien menestyksen perusteella hänestä on nousemassa Suomen suosituin pikkutyttöjen hurmuri. Aiemmin Robin on esiintynyt esimerkiksi kansainvälisessä New Wave -laulukilpailussa Moskovassa vuonna 2009. Esityksellä oli jopa satamiljoonaa katsojaa.