Aerosmith-rokkari paljasti: ”Huumekätköjä kokispulloissa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tyler joutui aiemmin tänä vuonna ikävään onnettomuuteen Paraguayassa. Rokkari kaatui rajusti hotellihuoneensa suihkussa ja loukkasi muun muuassa kasvonsa. Myös tähden purukalustoa jouduttiin korjaamaan sairaalassa.

Tyler kihlautui joulun aikaan pitkäaikaisen tyttöystävänsä Erin Bradyn kanssa. Nyt 63-vuotias rokkari on paljastanut televisiohaastattelussa yksityiskohtia päihdehuuruisesta elämästään. Hän esimerkiksi kertoi käyttäneensä bänditovereidensa kanssa kokaiinia kesken keikan esiintymislavalla. Tylerin mukaan Aerosmith-yhtye selvisi pitkistä keikkaputkista kokaiinin avulla.

– Kesken keikan otin Coca-Cola-pullon ja näyttelin, että joisin siitä. Oikeasti pullossa oli kokaiinia ja imaisin sitä nenääni, Tyler kertoi Ellen DeGeneresin -keskusteluohjelmassa.

Tylerin mukaan hän ei ole ylpeä huumeiden käytöstään. Rokkari on kuitenkin hyväksynyt sen olevan hänen menneisyyttään. Hänen mielestään huumeiden käyttäminen johtaa varmaan kuolemaan. Tyler on ollut nyt kahden vuoden ajan raittiina. Hän on ollut vieroitushoidoissa päihdeongelmiensa takia kuusi kertaa.

Steven Tyler paljasti taannoin henkilökohtaisia asioitaan omaelämäkerrassaan. Hän paljasti esimerkiksi kokeilleensa homoseksiä. Rocklegenda paljasti Does the Noise in My Head Bother You? -kirjassa myös joutuneensa lapsena rankan kiusaamisen kohteeksi. Muut kiusasivat häntä muun muuassa tavallista muhkeampien huuliensa takia. Hän joutui usein myös rajuihin tappeluihin, joiden jälkeen hän palasi kotiinsa verisenä.