Lindsay Lohan ja Megan Fox taistelevat huippuroolista – kumpi vie voiton?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkistähti Lindsay Lohanin uutisoitiin äskettäin olevan ehdolla näyttelemään legendaarista tähteä Elizabeth Tayloria valkokankaalla. Huippuroolin saaminen tulisi olemaan Lindsaylle tämän uran pelastus, sillä viime vuosina neitokainen on keskittynyt lähinnä rikkomaan lakia ja viettämään aikaa oikeudessa.

Nyt elokuvan ohjaaja Larry Thompson paljasti, että huippuroolin naistähdeksi harkitaan myös Transformers-kaunotar Megan Foxia. Elizabeth & Richard: A Love Story -elokuva kertoo legendaarisen näyttelijättären miesseikkailuista. Ohjaajan mukaan pääosan esittäjän valitseminen on kuin valitsisi ”Hollywoodin kuninkaallista”.

– Pääosan esittäjä tulee valita todella tarkkaan. Se on kuin valitsisi Hollywoodin kuninkaallisen, Larry kertoi Stupid Celebrities Gossip -sivuston mukaan.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Julkkistähden tapauksen tuomari vaati oikeudenkäynnissä, että kaikki määrätyt terapiasessiot ja yhdyskuntapalvelut tulee olla suoritettuna 29. maaliskuuta mennessä. Jos Lindsay ei hoida määräyksiä, hänet passitetaan suoraan vankilaan 270 päiväksi.