Zooey Deschanel paljasti kouluaikojensa helvetin – rajua koulukiusaamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Zooey Deschanel tunnetaan näyttelijänuransa lisäksi myös Rimmel-merkin mainoskasvona. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Yes Man, 500 Days of Summer ja Muuttohaluton poikamies. Hän tähdittää parhaillaan Fox-televisiokanavan komediasarjaa New Girl.

Zooey poseeraa parhaillaan Allure-lehden kannessa ja sisäsivuilla. Suosikkinäyttelijä paljasti saman lehden haastattelussa joutuneensa lapsuudessaan koulukiusatuksi. Zooey nimittäin kertoi koulutovereidensa olleen hänelle todella törkeitä ja ilkeitä. Tähti ei kuulunut suosittujen oppilaiden joukkoon ja joutui harvinaisen törkeän kiusaamisen kohteeksi.

– Tytöt sylkivät päälleni ja ihmiset olivat minulle ilkeitä. Itkin joka päivä, Zooey kertoi Allure-lehdelle.

Näyttelijätär sai äskettäin henkilökohtaisen onnitteluviestin Yhdysvaltojen presidentti Barack Obamalta. Obama nimittäin lähetti vaimonsa kanssa Zooeylle kirjeen, jossa he toivottivat tähdelle hyvää syntymäpäivää. Zooey julkaisi Valkoisesta talosta lähetetyn kirjeen kuvan Facebook-seinällään.

32-vuotias Zooey erosi taannoin rokkarimiehestään Ben Gibbardista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Gibbard on Death Cab for Cutie -yhtyeen keulahahmo. Pariskunta tapasi toisensa kolme vuotta aiemmin, kun Zooeyn manageri esitteli heidät toisilleen. He kihlautuivat heti samana vuonna.

Zooey Deschanel työskentelee myös muusikkona. Vuonna 2002 hän lauloi ensimmäisen kerran valkokankaalla The New Guy -elokuvassa. Näyttelijätär duetoi myös koomikko Will Ferrellin kanssa Elf-elokuvassa Baby, It’s Cold Outside -kappaleen. Hollywood-kaunotar kärsii keskittymishäiriöstä ja on allerginen useille ruoka-aineksille. Hän seuraakin tarkasti ruokavaliotaan ja elää kasvissyöjänä.