Joan Collinsin diivailu menee jo liian pitkälle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seksisymbolina pidetty brittinäyttelijätär Joan Collins nousi television parhaiten palkituksi näyttelijättäreksi 1980-luvun puolivälissä. Hän esiintyi Dynastia-saippuasarjassa vuosina 1981-1989 ja auttoi sarjaansa lyömään tärkeimmän kilpailijansa Dallas -televisiosarjan.

78-vuotias televisiotähti kertoi taannoin aktiivisen seksielämän pitävän hänet nuorekkaana. Nyt Dynastia-kaunotar myönsi olevansa diiva. Collins nimittäin kertoi osoittavansa jatkuvasti diivan elkeitä tarkoilla vaatimuksillaan. Hän nimittäin haluaa esimerkiksi jokaisen pukuhuoneensa värin olevan juuri oikeanlainen.

– Olen todellinen diiva tosielämässä. Pukuhuoneeni on aina maalattu pinkiksi. Tarjolla pitää olla myös pullotettua Evian-vettä, Collins kertoi Closer-lehdelle.

Legendaarinen televisiotähti kertoi myös, ettei ole juurikaan kauneusleikkauksien fani. Collins nimittäin pitää huolta ihostaan hyvällä ja säännöllisellä ihonhoidolla. Näyttelijätär kertoi, ettei ole koskaan mennyt nukkumaan paksun meikkikerroksen kanssa. Hän nimittäin pesee aina kasvonsa ennen nukkumaan menoa ja levittää kasvoilleen yövoiteen. Collinsin mukaan hän on tehnyt sitä jo ”400 vuotta”.

Joan Collins on ollut viisi kertaa naimisissa ja hänellä on kolme lasta. Nykyään televisiotähti on avioliitossa 46-vuotiaan Percy Gibsonin kanssa. Hän on myös kirjoittanut useita bestsellereitä ja kaksi omaelämäkertaa. Vuonna 1996 Britannian hallitus ja kuningatar Elisabet myönsi hänelle OBE-arvonimen. Tähden tuoreimpia rooleja on nähty elokuvissa Valentino: The Last Emperor, Alice in Glamourland ja Banksy’s Coming For Dinner.

Uusimmat