Brittany Kerrin bikinikuvat kaatoivat nettisivut

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kisasta on noussut julkisuuteen lukuisia tähtiä, mutta harva heistä on ollut yhtä muodokas ja kohuttu kuin Brittany Kerr. Nyt seksikkään neitokaisen kuvat ovat saaneet niin suuren suosion, että valtava kävijämäärä kaatoi Kerrin kotisivut.

Upea kaunotar oli päästä koelauluista jatkoon jo ilman laulamista, sillä tuomaristossa oleva rokkari Steven Tyler antoi hänelle äänensä jo ennen laulamista. Lähes samoilla linjoilla oli myös Randy Jackson. Jennifer Lopez ei kuitenkaan olisi päästänyt häntä jatkoon.

Televisiokatsojat ryntäsivät etsimään neitokaisen kuvia heti kun kaunottaren nimi päätyi ruutuun. Pian kotisivut kaatuivat, kun joka sekunti tuhannet ihmiset yrittivät päästä katsomaan kuvia. Tilanne helpotti vasta kun verkko-osoitteesta ohjattiin liikenne Kerrin Facebook-fanisivulle.





Kuva: Fox

24-vuotias amerikkalainen laulajalupaus Brittany Kerr on cheerleader-tanssija ja laulaja, joka nousi kertaheitolla tähdeksi American Idol -kilpailusta. Tähän saakka hän on ihastuttanut tanssijana NBA-peleissä, mutta Idol-jatkopaikan myötä hänestä tullee nopeasti julkkistähti.





Kuva: Facebook