Elle Fanning kuvattiin lakananvalkoisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna amerikkalainen Celebuzz-viihdejulkaisu listasi seitsemän Hollywoodin lupaavinta pikkusiskoa. Ykkösenä listalla oli Dakota Fanningin 13-vuotias pikkusisko Elle Fanning, joka on päihittänyt isosiskonsa jo ainakin pituudessa.

Nyt Elle on kuvattu Los Angelesin Studio Cityssä, jossa hän oli poistumassa ystävänsä kanssa studiolta. Nuoren tähden kuvat ovat kuitenkin ihmetyttäneet, koska niissä hän näyttää valkoiselta kuin lakana. Yleensä Hollywoodin naistähdet yrittävät saada itselleen rusketusta keinolla millä hyvänsä, mutta Elle ei ole ilmeisesti juuri auringossa viihtynyt.Kuva: Splash NewsKuva: Splash News

Elle Fanning voi hyvinkin nousta supertähdeksi, sillä hän on tehnyt vakuuttavia rooleja jo useissa Hollywood-elokuvissa. Lisäksi hän on tehnyt menestyksekästä malliuraa ja poseerannut myös lehtien kansikuvissa. Niiden perusteella onkin vaikea uskoa, että nuori näyttelijälupaus on vasta 13-vuotias teinityttö.