Kevin Federlinella exällä vakava sairauskohtaus

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Britney Spearsin entinen aviomies ja hänen lastensa isä, taustatanssijana ja wannabe-artistina tunnetuksi tullut Kevin Federline joutui äskettäin sairaalahoitoon menetettyään tajuntansa realityohjelman kuvauksissa. Nyt huimasti avioeron jälkeen lihoneen Federlinen uutisoitiin joutuneen jälleen sairaalaan.

Federlinen nimittäin uutisoitiin saaneen sydänkohtauksen australialaisen Excess Baggade –televisio-ohjelman kuvauksissa. 33-vuotias julkkistähti oli valitellut kuvauksissa eräässä kohtauksessa kärsivänsä rintakivuista ja pahoinvoinnista. Federline kiidätettiinkin pian sairaalaan Sydneyssä.Kuva: Splash News

– Kevin ilmoitti tuntevansa rintakipua ja pulssin kiihtymistä. Ensihoitajat hoitivat hänen lievää sydänkohtaustaan kuvauspaikalla ja ambulanssi kuljetti Kevinin sairaalaan, Nine-televisiokanavan edustaja kertoi Breaking News –sivuston mukaan.

Britneyn taustatanssijasta aviomieheksi ja julkkikseksi noussut Kevin Fedeline on “jojotellut” painonsa kanssa siitä saakka kun hän erosi supertähdestä. Hän on laihtunut kymmeniä kiloja eri realityohjelmissa, mutta aina lihonut kilot takaisin. Federline seurustelee nykyään lentopalloilija Victoria Princen kanssa. Pariskunta sai viime vuonna ensimmäisen yhteisen lapsensa Jordan Kayn.