Koomikko Ricky Gervaisille tappouhkauksia – teinitähden fanit raivostuivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmanlaajuista suosiota nauttiva brittikoomikko Ricky Gervais on menestynyt upeasti erityisesti television puolella. Tänä vuonna hän isännöi Golden Globe -palkintogaalaa värikkääseen tyyliinsä ja muun muuassa haukkui eturivin julkkistähtiä suorassa lähetyksessä.

Ricky Gervais muun muuassa vitsaili palkintogaalan aloituspuheessaan teinitähti Justin Bieberin kohutusta seksiskandaalista. Sittemmin kanadalaisen popparin fanaattiset fanit ovat lähettäneet brittikoomikolle tappouhkauksia tämän letkautuksien takia. Vitsin jälkeen maailman suosituimman teinitähden fanit valtasivat Twitter-palvelun vihaisilla kommenteillaan.

– Lähden nyt pois kaupungista. Justin Bieberin fanit eivät näköjään pidä minusta. Aika pelottavaa p*skaa! Gervais kommentoi tappouhkauksia Twitter-blogissaan.

Bieberin Belibers-fanijoukoksi kutsutut ihailijat ovat aiemminkin lähettäneet tappouhkauksia verkossa. Popparin tyttöystävä Selena Gomez sai nimittäin taannoin valtavan tappouhkaus-vyöryn Bieberin faneilta, kun tämä alkoi seurustelemaan teinitähden kanssa. Myös teiniparin kuherruskuvat ovat saaneet Bieberin faneja raivon valtaan.

Ricky Gervais teki varsinaisen läpimurtonsa vuonna 2001 The Office -ohjelman tähtenä. Sitä ennen hän oli kuitenkin niittänyt jo menestystä saralla, jota harva muistaa. Gervais oli nimittäin vuosina 1982 – 1984 poptähtenä Seona Dancing -yhtyeessä, jonka single Bitter Heart nousi aikoinaan brittilistan sijalle 70. Gervaisin lisäksi bändiin kuului Bill Macrae. Keväällä 2010 Gervais paljasti kokeneensa köyhyyden kauhut, vaikka nykyisin Gerwaisin omaisuuden arvioidaan olevan yli 10 miljoonaa euroa.