Hollywood-tähtien salasuhde paljastui – paparazzi kuvasi todisteet

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdelehtien lemmikkejä ovat muun muuassa useat Hollywoodin unelmapareiksi kutsutut tähdet. Useat eturivin näyttelijäparit ovat löytäneet toisensa esimerkiksi yhteisistä kuvauksista tai julkkisjuhlista.

Nyt Hollywood näyttää jälleen saaneen uuden pariskunnan. Spider Man -kaunotar Kirsten Dunst nimittäin bongattiin kuhertelemassa näyttelijäkomistus Garrett Hedlundin kanssa. Näyttelijäparin on huhuttu viime aikoina seurustelevan, mutta kumpikaan ei ole kommentoinut seurusteluhuhuja julkisuudessa.

Pariskunta ikuistettiin yhteiskuvaan Sundance Film -festivaaleilla Park Cityssä. Silminnäkijän mukaan Kirsten ja Garrett eivät saaneet näppejään irti toisistaan koko illan aikana. Garrett Hedlund tunnetaan muun muuassa elokuvista Country Strong ja Tron: Legacy.

– He kuhertelivat koko illan. Oli täysin selvää, että he seurustelevat, silminnäkijä kertoi Radar Online -sivustolle.

Kristen Dunst teki elokuvadebyyttinsä vuonna 1989 Woody Allenin ohjaamassa lyhytelokuvassa Oedipus Wrecks. Tähti nousi kuuluisuuteen jo 12-vuotiaana Interview with the Vampire -elokuvan Claudia-vampyyritytön roolinsa myötä. Tähti tunnetaan kuitenkin parhaiten Spider Man -elokuvasarjasta Mary Jane Watson -roolihahmona. Hän on näytellyt myös elokuvissa Wimbledon, Marie Antoinette ja Melancholia.