Stara Kirsten Dunst

Viihdeuutiset

Mikä iltapuku! Kirsten Dunstin terhakat muodot eivät liikoja peittyneet

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti reilut pari vuotta sitten jopa läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia, sillä häntä pidettiin hyvien elämäntapojen vaalijana. Sittemmin tilanne on parantunut.

Eilen Kirsten Dunst osallistui kymmenien muiden supertähtien tavoin MET Gala -julkkisjuhlaan, jonka asujen valikoima oli todella mielenkiintoinen. Kirsten itse vastasi eräästä illan näyttävimmistä asuista, sillä hänen terhakat muotonsa eivät liikoja peittyneet asun kankaiden alle.

Kristen Dunst teki elokuvadebyyttinsä vuonna 1989 Woody Allenin ohjaamassa lyhytelokuvassa Oedipus Wrecks. Tähti nousi kuuluisuuteen jo 12-vuotiaana Interview with the Vampire -elokuvan Claudia-vampyyritytön roolinsa myötä. Tähti tunnetaan kuitenkin parhaiten Spider Man -elokuvasarjasta Mary Jane Watson -roolihahmona. Hänet on näytellyt myös elokuvissa Wimbledon, Marie Antoinette ja Melancholia.

Viihdeuutiset

Kirsten Dunst: ”Uusi elokuvani on liian rivo isälleni”

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti reilut pari vuotta sitten jopa läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia, sillä häntä pidettiin hyvien elämäntapojen vaalijana. Tähti on sittemmin tehnyt työtä muun muuassa hyväntekeväisyyden parissa.

Kirsten Dunst tähdittää syyskuussa suomen ensi-iltansa saavaa Polttarittaret-komediaa. 30-vuotias tähti on paljastanut E! Online -verkkolehdelle elokuvan olevan niin rivo, ettei aio antaa isänsä katsoa sitä. Elokuva naisista, jotka lähteävät viettämään villejä polttareita viinan, huumeiden ja seksin merkeissä.

– En edes maininnut isälleni elokuvan ensi-illasta Los Angelesissa. Sanoin hänelle, että turha yrittää katsoa sitä myöskään iTunesista, sillä olet niin siveä etkä todellakaan tule pitämään tästä elokuvasta, Dunst kertoo. Elokuvan etukäteen kohua herättäneessä kohtauksessa Kirsten nähdään harrastamassa villiä seksiä strippiklubin vessassa James Marsdenin näyttelemän miehen kanssa.

Kristen Dunst teki elokuvadebyyttinsä vuonna 1989 Woody Allenin ohjaamassa lyhytelokuvassa Oedipus Wrecks. Tähti nousi kuuluisuuteen jo 12-vuotiaana Interview with the Vampire -elokuvan Claudia-vampyyritytön roolinsa myötä. Tähti tunnetaan kuitenkin parhaiten Spider Man -elokuvasarjasta Mary Jane Watson -roolihahmona. Hänet on näytellyt myös elokuvissa Wimbledon, Marie Antoinette ja Melancholia.

Viihdeuutiset

Hollywoodin uusin trendi pettymys miehille

Hollywoodin trendit vaihtelevat jatkuvasti, mutta yleisesti on ollut pitkään nähtävissä paljastavia asuja suosiva muotisuuntaus. Tähdet ovat vilautelleet sopivassa suhteessa reittään ja antaneet rintavakonsa näkyä jopa mauttomuuksiinkin asti.

Vaikka edelleen jotkin tähdet Lady Gagan ja Nicki Minaj’n tavoin suosivat shokeeraavaa tyyliä, uusin maltillinen trendi näyttää saapuneen Hollywoodiin Britannian suunnalta. Nyt nimittäin tähdet ovat ottaneet mallia Cambridgen herttuattaresta Kate Middletonista, josta tuli prinssi Williamin puolisona maailmanlaajuinen tyyli-ikoni.

Useat tähdet ovat kopioineet Middletonin tyyliä ja nimenneet hänet tyylilliseksi esikuvakseen. Tällä hetkellä tähdet verhoavat Middletonin tapaan itsensä hyvin peittäviin asuihin, jotka huokuvat konservatiivisuutta. Angelina Jolie, Victoria Beckham, Cameron Diaz ja Hilary Swank ovat kaikki omaksuneet säädyllisen pukeutumistyylin, joka peittää rinnat, käsivarret ja usein myös tähtien treenatut jalat.

Kunto-ohjaajien kanssa muokatut vartalot jäävät siis puvuissa vähemmälle huomiolle tähtien tavoitellessa kuninkaallista glamouria. Myös nuoremman polven tähdet, kuten Jessica Alba ja Keira Knightley ovat adoptoineet konservatiivisen tyylin omakseen, ja pitävät maailmankuulut muotonsa visusti piilossa.

Viihdeuutiset

Hollywood-tähtien salasuhde paljastui – paparazzi kuvasi todisteet

Viihdelehtien lemmikkejä ovat muun muuassa useat Hollywoodin unelmapareiksi kutsutut tähdet. Useat eturivin näyttelijäparit ovat löytäneet toisensa esimerkiksi yhteisistä kuvauksista tai julkkisjuhlista.

Nyt Hollywood näyttää jälleen saaneen uuden pariskunnan. Spider Man -kaunotar Kirsten Dunst nimittäin bongattiin kuhertelemassa näyttelijäkomistus Garrett Hedlundin kanssa. Näyttelijäparin on huhuttu viime aikoina seurustelevan, mutta kumpikaan ei ole kommentoinut seurusteluhuhuja julkisuudessa.

Pariskunta ikuistettiin yhteiskuvaan Sundance Film -festivaaleilla Park Cityssä. Silminnäkijän mukaan Kirsten ja Garrett eivät saaneet näppejään irti toisistaan koko illan aikana. Garrett Hedlund tunnetaan muun muuassa elokuvista Country Strong ja Tron: Legacy.

– He kuhertelivat koko illan. Oli täysin selvää, että he seurustelevat, silminnäkijä kertoi Radar Online -sivustolle.

Kristen Dunst teki elokuvadebyyttinsä vuonna 1989 Woody Allenin ohjaamassa lyhytelokuvassa Oedipus Wrecks. Tähti nousi kuuluisuuteen jo 12-vuotiaana Interview with the Vampire -elokuvan Claudia-vampyyritytön roolinsa myötä. Tähti tunnetaan kuitenkin parhaiten Spider Man -elokuvasarjasta Mary Jane Watson -roolihahmona. Hän on näytellyt myös elokuvissa Wimbledon, Marie Antoinette ja Melancholia.

Viihdeuutiset

Kirsten Dunst otti Saksan kansalaisuuden

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti kolmisen vuotta sitten jopa läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia, sillä häntä pidettiin hyvien elämäntapojen vaalijana. Näyttelijä oli keväällä uudelleen otsikoissa toisen huumekohun takia.

Bulgari-luksusmerkin mainoksissa taannoin alastomana poseerannut neitokainen on nyt saanut Saksan kansalaisuuden. Saksalaisen isän ja ruotsalaisen äidin tytär haluaa jatkossa oppia puhumaan saksaa ja ostaa asunnon Berliinistä.

– Berliini on niin nuorekas kaupunki, että harkitsen asunnon ostamista sieltä. Kansalaisuuden ansiosta minä voin kuvata jatkossa aikaisempaa vapaammin elokuvia Euroopassa, Kirsten Dunst kertoi saksalaiselle BT-lehdelle.

29-vuotias Dunst nähdään rohkeassa roolissa All Good Things -elokuvassa yhdessä Ryan Goslingin kanssa. Leffassa nähdään runsaasti rohkeita seksikohtauksia. Taannoin Kirsten kertoi haastattelussa kuinka hän sai nuorena tuntumaa prostituutioon. Hän pyysi nimittäin äitiään ajamaan autolla prostituoitujen ohi New Yorkin Meatpacking Districtin alueella.

– Muistan kuinka nuorempana ajelimme äitini kanssa ympäri New Yorkia, kun menimme koe-esiintymisiini. Pyysin tuolloin äitiäni ajamaan huorien ohi. Huorien. Minä kutsuin heitä jo silloin huoriksi. Meatpacking Districtillä oli eräs katu, jossa he odottivat rivissä. Se oli todellakin aikanaan osa vaarallisinta New Yorkia, Kirsten Dunst kertoi Vanity Fair -lehdelle.