Teinityttö oli kuolla – söi 15 vuoden ajan vain kananuggeteja

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikaruoan syömisen tiedetään olevan haitallista varsinkin mikäli ruokaympyrään ei kuulu mitään muuta. Nyt eräs englantilainen 17-vuotias neitokainen Stacey Irvine on lehtitietojen mukaan syönyt vain kananuggeteja siitä saakka kun hän oli kaksivuotias. Nyt ruokavalio oli johtaa hänen kuolemaansa.

Tapaus tuli ilmi kun tyttö sai kohtauksen ja kiidätettiin sairaalaan. Neitokaisen oli vaikea hengittää, ja lääkärit ryhtyivät selvittämään ongelman syytä. The Sun -lehden mukaan lääkärit tyrmistyivät kuultuaan nuoren naisen erikoisesta ruokavaliosta. He ilmoittivat Irvinelle, että tämä tulee kuolemaan, ellei tilanteeseen tule nopeasti muutosta.

Tarkemmissa tutkimuksissa teinitytöllä havaittiin anemia ja laajentuneita verisuonia kielessä. Sairaalassa Staceylle annettiin ensihätään elintärkeitä vitamiineja suoraan suoneen. Tilanne ei ole kuitenkaan vieläkään ratkennut, sillä lääkäreiden kauhuksi teinityttö haluaa edelleen syödä kananuggeteja.

– McDonaldsin kananuggetit ovat suosikkejani. Jaamme 20 sellaista ja ranskalaiset poikaystäväni kanssa. Pidän myös KFC:n ja supermarketin nuggeteista. Minun ruokavalioni on joka päivä kananuggeteja. Maistoin niitä ensimmäisen kerran kaksivuotiaana, enkä ole sen jälkeen edes viitsinyt maistaa muita ruokia, Stacey Irvine kertoi The Sun -lehdelle.