Madventures-Rikulla lähes mahdoton matkatoive

Matkailu Nettivideot · Stara.fi

Kotimainen matkailuohjelma Madventures on palkittu katsojien toimesta useita kertoja parhaana televisio-ohjelmana ja ohjelman toinen juontaja Riku Rantala vuoden miesesiintyjänä. Ohjelma on nähty peräti 189 maan televisioruuduissa.

Nyt parivaljakko on vieraillut Matkamessuilla, jossa Rantapallo-matkailusivusto tiedusteli heiltä tuoreet kuulumiset. Haastattelussa miehet paljastivat tärkeimmät matkatavaransa ja seuraavat matkakohteensa. Tunna kertoi haluavansa Tyynenmeren saarille, mutta Rantala oli eri linjoilla.

– Avaruus kiinnostaisi. Katotaan onko saumoja, Rantala vastasi.

Viime syksynä Rantala kertoi Verkkouutiset-julkaisulle, että hittisarjan neljännen tuotantokauden tekeminen oli vielä vaakalaudalla.

Madventures-ohjelman oikeudet on hankkinut alkuperäisten tuottajien, Subin ja brittiläisen Fiverin, lisäksi muiden muassa Venäjän MTV, Norjan TV2, Puolan Polsat Play, Belgian Acht, Unkarin TV3 ja Israelin Travel Channel. Yhdysvalloissa Madventuresia on esittänyt Travel Channel. Matkailuohjelman myyntiä ulkomaille on hoitanut osaltaan Duudsonien yhtiö Rabbit Films.