15-vuotiaana seksiaddiktiksi – naisella yli 1 000 seksikumppania

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina seksiaddiktiosta on puhuttu myös julkkismaailmassa enemmän kuin aiemmin, kun monet Hollywoodin pintatähdetkin ovat joutuneet vieroitushoitoon alituisen seksihimonsa johdosta. Tunnetuin siitä kärsinyt lienee näyttelijäkomistus David Duchovny.

Nyt ongelmasta on tehty myös elokuva. Michael Fassbenderin tähdittämässä Shame-elokuvassa päähahmo kärsii kovasta seksiaddiktiosta. Leffaan liittyen nyt myös eräs aivan tavallinen kansalainen on jakanut kokemuksensa aiheesta The Mirror -lehdessä. Brightonissa asuva 42-vuotias kaupan alan esimies Crystal haluaa viestittää, että seksiaddiktio on myös naisten ongelma.

– Ihmiset eivät yhdistä seksiaddiktiota naisiin. Yleensä naiset keksivät tekosyitä siihen, että eivät halua harrastaa seksiä, mutta minä ajattelen kaiket päivät vain sitä, Crystal kertoi The Mirror -lehdelle.

Nainen syyttää ongelmastaan lapsena kokemaansa vanhempien riitaisaa avioeroa ja kertoo, että hänen omat ihmissuhteensa eivät ole koskaan kestäneet. Hän menetti neitsyytensä 15-vuotiaana ja jäi kertaheitolla koukkuun. Teini-ikäisenä neitokainen harrasti seksiä kuukausittain ja 17-vuotiaana hän oli harrastanut seksiä 40 ihmisen kanssa.

– Tunsin olevani voimakas menetettyäni neitsyyteni. Rakastin haluttuna olemisen tunnetta. En tiennyt, että 40 on määrä, jonka kanssa monet naiset eivät ole edes koko elämänsä aikana. Tiesin vain, että seksi sai minut tuntemaan oloni hyvältä. Lopulta minä janosin seksiä koko ajan ja etsin seksiseuraa jopa ruokatunnilla, Crystal kertoi.

Nykyisin seksikumppaneita on ollut Crystalin laskujen mukaan yli tuhat. Edellinen ihmissuhde 19-vuotiaaseen poikaan kariutui, kun tämä ei kyennyt tarjoamaan tarpeeksi seksiä. Sitä neitokainen vaati vähintään viisi kertaa päivässä.