Charlize Theron rohkeissa kuvissa ilman paitaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Etelä-Afrikassa varttunut näyttelijätär Charlize Theron palkittiin naispääosan Oscarilla vuonna 2004. Sen jälkeen Charlize varmisti paikkansa Hollywoodissa. Seuraavaksi näyttelijätär nähdään valkokankaalla Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa Twilight-naistähti Kristen Stewartin rinnalla.

Charlize Theron hehkui äskettäin Golden Globe -gaalan punaisella matolla rohkeassa iltapuvussa. Nyt 36-vuotias kaunotar on esitellyt uskomatonta vartaloaan Vanity Fair -lehdelle kuvauksien merkeissä. Charlize nimittäin muun muuassa poseeraa kuvissa ilman rintaliivejä vain mustan takin ja pikkupöksyjen kanssa.

Charlize Theron aloitti 16-vuotiaana mallintyöt Italiassa ja tanssi muun muuassa balettia. Hän joutui kuitenkin lopettamaan tanssiharrastuksensa polvivamman takia. 19-vuotiaana kaunotar muutti Los Angelesiin ja alkoi näyttelemään. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Monster – Aileen Wuornos, Hancock, Tie, Ansassa ja The Italian Job.