Karina Smirnoff on upeassa rantakunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan amerikkalaisesta versiosta tunnetuksi tullut ammattitanssija Karina Smirnoff poseerasi taannoin Playboy-lehden alastonkuvissa. Hän kisasi myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelman amerikkalaisversiossa yhdessä Karate Kid -tähti Ralph Macchion kanssa.

Nyt Katrina Smirnoff on kuvattu nauttimassa aurinkoisesta lomastaan uimarannalla. Sinikeltaisiin bikineihin sonnustautunut tanssijatar osoitti olevansa edelleen todella näyttävässä bikinikunnossa.

Karina Smirnoff

Kuva: Splash News

Karina Smirnoff

Kuva: Splash News

Karina Smirnoff

Kuva: Splash News

32-vuotias Karina Smirnoff on ukrainalaissyntyinen ammattitanssija ja julkkistähti. Hän on voittanut urallaan jo viisi kertaa Yhdysvaltojen tanssimestaruuden sekä lukisia muita kilpailuja Yhdysvalloissa, Britanniassa, Saksassa ja Aasiassa. Hän muutti Ukrainasta Yhdysvaltoihin vuonna 1992. Karina kihlautui lokakuussa 2010 baseball-tähti Brad Pennyn kanssa.