Keira Knightley harjoitteli seksikohtauksiin Skypessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvakaunotar Keira Knightley oli taannoin otsikoissa, kun hän paljasti uransa jatkon olleen kolme vuotta sitten vaakalaudalla harkitessaan vakavasti alalta vetäytymistä. Hänet kiinnitettiin Pirates of The Caribbean -elokuvasarjaan jo 17-vuotiaana teinityttönä.

Keira kertoi äskettäin tarvinneensa viinaa, kun hän kuvasi A Dangerous Method -elokuvansa rajuja kohtauksia. Brittitähti nimittäin näyttelee elokuvassa Sabina-roolihahmoa, jota muun muuassa piiskataan useissa seksikohtauksissa. Nyt 26-vuotias Keira kertoi, miten hän harjoitteli rohkeaa rooliaan varten.

– Tein seksi-ilmeitä peilin edessä ja näytin niitä ohjaaja David Cronenbergille Skypessä. David päätti esitykseni jälkeen, mikä seksi-ilme sopisi Sabinalle, Keira kertoi The Sun -lehden mukaan.

Keira kertoi olleensa aluksi hyvin epäileväinen kyseistä elokuvaroolia kohtaan sen rajun materiaalin takia. Hän kertoi myös, ettei löydä yhteisiä piirteitä mielisairaasta Sabina-roolihahmostaan. Keiran mukaan dominoiva seksi ja piiskaaminen ei vain ”ole hänen juttunsa”.

Keira Knightleyn uutisoitiin taannoin eronneen Rupert Friendin kanssa näyttelijättären uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti eron The Sun -lehdelle ja kertoi, ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Brittikaunotar on myös seurustellut irlantilaisen mallin Jamie Dornanin ja amerikkalaisen näyttelijä Del Synnottin kanssa. Nykyään Keira viihtyy pianisti James Rightonin kanssa.