Työtä tarjolla: Seksiä prostituoitujen kanssa huippupalkalla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on törmätty monenlaisiin erikoisiin ja joskus hulvattomiinkin ammatteihin, mutta nyt eräs kengurumaassa avoinna oleva virka on todennäköisesti yksi maailmanhistorian erikoisimmista. Töihin haetaan nimittäin seksipalvelujen testaajaa.

Asiasta uutisoineen australialaisen Nine MSN -julkaisun mukaan työstä maksetaan noin 70.000 australian dollarin vuosipalkka. Työnkuvaan kuuluu seksipalvelujen testaaminen, jota hakijat voivat halujensa mukaan pitää joko työnä tai vaikkapa luontaisetuna. Virkaan palkattavan henkilön työnä on testata Australian New South Walesin alueen bordelleja ja raportoida niiden tasosta esimiehilleen.





Kuva: MyCareer

Työpaikkaan hakee parhaillaan tekijää sydneyläinen Lyonswood Investigations and Forensic Group, jonka ilmoitus julkaistiin ensimmäisen kerran tammikuussa My Career -verkkopalvelussa. Hakijoiden tulee olla naimattomia ja mielellään sinkkuja. Heidän tulee olla valmiita harrastamaan suojattua seksiä prostituoitujen kanssa ja toimimaan tarvittaessa todistajana oikeudessa laittomia bordelleja koskevissa oikeusjutuissa.