Saana Parviaisen tuorein tempaus ihmetyttää Facebookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis Jussi Parviainen ja hänen vaimonsa Saana Parviainen ovat ihmetyttäneet kansalaisia monilla sekoiluilllaan jo kuukausien ajan. Seksivideoiden, pettämisten ja monenlaistan syytösten jälkeen Saana Parviainen on nyt tempaissut Facebookissa.

Hän on nimittäin vaihtanut nimensä Saana Parviaisesta Saana Uimoseksi. Syytä nimenmuutokselle neitokainen ei kuitenkaan monista uteluista huolimatta paljasta. Samalla hän kuitenkin paljastaa lopettaneensa bloginsa kirjoittamisen, koska ei enää kestänyt siellä saamaansa kritiikkiä.

Taannoin Jussi Parviainen järkytti bloginsa lukijat julkaisemalla verkossa erittäin härskin videon vaimostaan. Siinä nähtiin lähietäisyydeltä kuinka Saana Parviainen esitteli intiimialuettaan kameralle Parviaisen ähkiessä kameran takana. Pian tämän jälkeen Saana Parviainen teki aviomiehestään rikosilmoituksen ja miehen blogi suljettiin kokonaan.