Tältä näyttää 8,36 neliöinen yksiö: ”Pidin kokoa haasteena”

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla uutisoitiin viime vuonna eräästä arkkitehdistä ja tämän erikoisesta kodista. Mies nimittäin asuu New Yorkin ytimessä Manhattanilla vuokrayksiössä, jonka koko on hulppeat 7,24 neliömetriä. Yksiön epäillään olevan Yhdysvaltojen pienin asunto.

Nyt verkossa ihmetyttää erään kirjailijan ja taiteilijan New Yorkissa sijaitseva yksiö, jonka koko on vain 8,36 neliömetriä. Felice Cohen -niminen nainen julkaisi taannoin videon verkkoon, jossa hän esitteli suurehkon komeron kokoista kotiaan. Pian videon julkaisemisen jälkeen nainen päättikin luopua rakkaasta asunnostaan.





Kuva: YouTube, FairCompanies

– Pidin kotini kokoa ikään kuin haasteena. En kuitenkaan uskonut, että asuisin yksiössäni viiden vuoden ajan, Cohen kertoi New York Post -lehdelle.

Taiteilijan koti sijaitsi yhdellä New Yorkin kalleimmalla naapurustolla Manhattanin Upper West Sidella. Cohen maksoi yksiöstään 700 dollarin kuukausivuokraa. Naisen kodissa ei muun muuassa ollut lainkaan keittiötä ja hän säilytti ruokiaan minijääkaapissa. Cohen kertoi myös saaneensa paniikkikohtauksen ensimmäisenä yönään ahtaassa kodissaan.