Jonah Hill paljasti kuurinsa salaisuuden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä-koomikko Jonah Hill teki ensimmäisen roolinsa valkokankaalla vuonna 2004 elokuvassa I Heart Huckabees. Sittemmin komediaa rakastava hauskuuttaja onkin tuonut hymyn miljoonien kasvoille elokuva toisensa jälkeen.

Jonah on tunnettu elokuvamaailmassa hieman rehevänä, mutta viime vuoden aikana suosikkikoomikko yllätti kaikki hurjalla muodonmuutoksellaan. Jonah nimittäin laihtui vuodessa lähes 20 kiloa. Nyt 28-vuotias tähti paljasti, kuinka hän onnistui pudottamaan painoaan.

– Dieetti on kaiken takana. Tapasin ravitsemusterapeutin, joka neuvoi minulle sopivan ruokavalion. Esimerkiksi japanilainen ruoka osoittautui todella sopivaksi laihdutuskuuriini, Jonah Hill kertoi ABC-televisiokanavan haastattelussa.

Jonahin mukaan hän päätti muuttaa elämäntapojaan ja ruokavaliotaan uransa vuoksi. Tähti ei nimittäin halunnut enää pitää yllään ”17-vuotiaan pullean koomikon mainetta”. Jonah toivoo, että painonpudotuksen myötä hän saisi hieman aikuismaisempia elokuvarooleja.

Kaliforniassa varttunut Jonah Hill teki äskettäin ensimmäisen draamaroolinsa Moneyball-elokuvassa näyttelijä Brad Pittin rinnalla. Suosikkikoomikon roolityö elokuvassa palkittiinkin viime kuussa Oscar-ehdokkuudella. Jonah tunnetaan myös lukuisista muista elokuvista kuten Superbad, Paksuna, Funny People ja Get Him to the Greek. Hän on myös ohjannut esimerkiksi laulaja Sara Bareillesin musiikkivideon Gonna Get Over You.