Chisu on Miss Pop 2011

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu ja palkittu laulaja Chisu on valittu Suomen kauneimmaksi poptähdeksi Stara-viihdelehden järjestämässä Miss Pop 2011 -äänestyksessä. Vuosittainen äänestys järjestettiin nyt yhdeksännen kerran.

Kärkikaksikon välillä kisa oli erittäin tiukka, sillä Anna Abreu oli johdossa lähes koko äänestyksen ajan. Vasta loppumetreillä Chisu kiilasi niukasti ohi ja voitti äänestyksen lopulta 25 prosentin äänisaaliilla. Anna Abreu joutui tyytymään toiseen sijaan saaden 24 prosenttia äänistä.

Suomen kolmanneksi kauneimmaksi naispoppariksi äänestettiin Suvi Teräsniska. Viiden kauneimman popparin joukossa olivat lisäksi Nylon Beat -yhtyeestä tunnetuksi tullut ja nykyisin soolouraa tekevä Erin sekä Haloo Helsinki! -yhtyeen laulaja Elli. Yhteensä ääniä annettiin ennätykselliset 39.335 kappaletta. Tarkemmat tulokset äänimäärineen löytyvät Stara.fi -sivustolta.

Jenni Vartiainen äänestettiin aiemmin neljä kertaa Suomen kauneimmaksi poppariksi, ja menestyksen myötä hänet nostettiin kansainvälisen tavan mukaisesti voittamattomana kunniagalleriaan.

Miss Pop on vuosittainen, vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys maamme kauneimmasta naisartistista. Voittajan päättävät Stara-viihdelehden lukijat. Seuraavaksi kisataan maan komeimman miesartistin Mister Pop 2011 -tittelistä. Hallitseva Mister Pop on Antti Tuisku.

Stara on Suomen suurin verkossa julkaistava viihdemedia. 15 – 30 -vuotiaille suunnattu julkaisu tavoittaa nykyisin lähes miljoona eri lukijaa kuukaudessa. Stara on myös Suomen ylivoimaisesti suurin viihdealan on-line -arkisto, jossa on ilmaiseksi luettavissa lähes 35 000 viihdeartikkelia vuodesta 2001 alkaen.