Saana Parviainen: ”Mä poistun julkisuudesta, adjö!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Suomi sai yhden uuden julkkistähden, jonka suurin osa suomalaisista rankkaa niin sanottujen turhien julkkisten sarjaan. Jussi Parviaisen kanssa naimisiin mennyt Saana Parviainen on jakanut mielipiteitä tehokkaasti ja ryvettynyt monenlaisissa kohuissa.

Kerroimme eilen kuinka Saana Parviainen muutti Facebookissa nimekseen Saana Uimonen. Kavereidensa kanssa käymissä keskusteluissa Saana sai keskusteluissa myös kritiikkiä ja samalla tuli luvanneeksi poistuvansa julkisuudesta. Aika näyttää oliko kyse vain vitsistä, vai poistuuko neitokainen todella takavasemmalle.

Taannoin Jussi Parviainen järkytti bloginsa lukijat julkaisemalla verkossa erittäin härskin videon vaimostaan. Siinä nähtiin lähietäisyydeltä kuinka Saana Parviainen esitteli intiimialuettaan kameralle Parviaisen ähkiessä kameran takana. Pian tämän jälkeen Saana Parviainen teki aviomiehestään rikosilmoituksen ja miehen blogi suljettiin kokonaan.