Karmaiseva hirviö löytyi kuolleena rannalta – tältä pelätty ”vampyyrikoira” näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukuisia tarinoita verenhimoisista hirviöistä, mutta suurin osa niistä on saatu selitettyä joko tieteen keinoin tai ne ovat paljastuneet huijauksiksi. Viime vuosina ympäri maailmaa on aiheuttanut kuitenkin kauhua verenhimoinen hirviö, El Chupacabra.

Nyt San Diegossa sijaitsevalta rannalta on löytynyt erikoinen ruumis, joka näyttää kuin yhdistelmältä koiraa ja merihirviötä. El Chupacabraa on kutsuttu muun muassa ”yliluonnolliseksi verenimijäksi” ja ”vampyyrikoiraksi”, joten kauhutarinat ovat nousseet uudelleen pintaan. Skeptikkojen mielestä rannalle ajautuneessa hirviössä täytyy olla kyse vitsistä, koska eläimellä on valkoinen mohikaani. Katso kuvat rannalle ajautuneesta otuksesta tästä.

El Chupacabran väitettiin aiemmin iskeneen Venäjällä, jossa kuolleiden lehmien kaulasta löytyi vampyyrimäisiä puremajälkiä. Jotkut ihmiset väittivät myös nähneensä El Chupacabran elävänä. Heidän mukaansa olio näyttää kasvoista hieman lepakolta. Venäläiset soimaavat parhaillaan poliisia siitä, ettei virkavalta ole yrittänyt selvittää tapauksia.